5 augusti - klarade teorin!

2013-08-05 @ 22:04:57
1. I'm drunk, I suppose
YESSS, jag klarade teoriprovet till körkortet idag! GUTT. Skulle jag ju fotografera mig också, vilket jag inte reflekterade särskilt över. Tog min bild och sen gick jag tillbaka till kvinnan i receptionen som vred skärmen mot mig och ba: "Jaa, såhär kommer ditt körkort se ut sen då!" och jag höll ju på att DÖ för det hade ju inte jag tänkt på?! Där stod jag lite småsvettig efter promenaden med håret utsläppt så hela utväxten syns, + gravidknubbig i ansiktet på det, och den bilden ska jag stå ut med i tio år framöver hahaha! Aja. Shit happens.
 
Sen skrev jag provet och jag blev godkänd! Känns ju helt sjukt roligt, vill däremot inte glädjas i förtid om jag inte klarar uppkörningen på fredag. Skulle vilja skjuta lite på det så att jag kunde köra lite mer, men det hinns inte så det är väl lika bra att köra på och hoppas på lite tur. Tror aldrig man känner sig redo ändå.
 
JUSTE - jag skrev ju igår om mina svullna fötter. Plockade fram de andra skorna jag pratade om, men det var knappt att de gick på heller kan jag säga... Höll på att komma försent till tåget imorse bara för jag fick kämpa så med skojävlarna - fick snöra upp dem och knyta om dem, och sen satt de ändå inte skönt. Får köpa några nya billiga tygskor på H&M eller nåt nu i dagarna i en större storlek.
 
 
Ja ni får ursäkta att jag typ alltid har samma leoleggings på mig men min garderob är NÅGOT begränsad just nu. Hoppas och ber att jag inte töjt ut dessa nu så att jag kan fortsätta använda dem efter graviditeten...
Detta är förövrigt från väntrummet där nagelklipparmänniskanhenniskan kom in och satte sig...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0