1 mars - nu får det vara nog med bloggpaus va?

2013-03-01 @ 13:39:30
1. I'm drunk, I suppose
 
Hejhej kompisar!
 
Jag hinner ingenting längre. Vilket jag på ett sätt tycker är jättetråkigt. Men å andra sidan älskar jag att jobba, det finns knappt ord till att beskriva vilken skön känsla det är att ha någonstans att gå varje dag, tjäna ihop sina pengar och få utvecklas på ett helt annat sätt än jag någonsin gjort tidigare. Har garantiprovision på 5000 kr denna månaden + nästa utöver min grunlön, kan ju säga att det blev en helt fantastisk lön jag fick ut i måndags och det är ju nåt man faktiskt KAN upprätthålla om man fortsätter att utvecklas. Vilket jag satsar stenhårt på, och det hoppas jag mina chefer märker också. Sen blir vi ju galet coachade också, både individuellt och i grupp. Det är nätan bäst med detta jobbet - man behöver aldrig känna sig osäker på nåt för man kan verkligen fråga vem som helst bland kollegor och chefer och ALLA är lika hjälpsamma och engagerade i att man ska fixa detta. Sen hänger ju den största delen på en själv, men man hade ju aldrig utvecklats såhär fort om man inte hade fått den feedbacken man får idag. Grymt tacksam över det.
 
Och som jag sagt tidigare så börjar det bli svårare och svårare att hitta tid till bloggen. Jag lovar er däremot att nu framöver ska jag försöka hitta tid till att slänga in nåt inlägg här, även om det lär bli en hel del om jobbet och vad som händer där. Men det kommer även bli lite nytt innehåll här i bloggen framöver - mer än så säger jag inte än, men det är grymt spännande ialla fall och det ska bli jättekul att se vad ni tycker!
 
Och så lite obligatorisk katt-uppdatering: Zhantos har återhämtat sig från sin operation och både navel + kulor är nu läkta och har är återställd el totales. Figge har fått halsband som han hatade från början, men nu springer de båda runt i likadana röda halsband med blingbling (HAHA manligt!) och pingla på. I övrigt är det som vanligt.
 
Vad anträffar mitt eget mående så har februari varit en skitmånad rent hälsomässigt - åkte först på en febersläng för ca två veckor sen. Var frisk knappt en vecka, sen fick jag jätteont i halsen förra fredagen. Som halsflussattraherare number one med mina extremt känsliga halsmandlar, var jag ju livrädd att det skulle utvecklas till halsfluss och penicillin, och därmed behöva sjukskriva mig. Det blev dunderförkylning + magsjuka istället som bröt ut nu i veckan, och trots att jag kände mig piggare idag så hade det fortfarande inte gått 48 timmar från senaste spyan i förrgår, vilket i sin tur innebar att jag var tvungen att stanna hemma idag med för att inte riskera att smitta ner kontoret i en andra omgång... Har varit så förbannad för att jag varit tvungen att vara borta från jobbet så mycket denna månaden, VILL JU JOBBA HALLÅÅÅ men jag vet ju själv att jag hade dött av hypokondri om nån kommit tillbaka sådär fort efter magsjuka. Får helt enkelt chilla snällt hemma. Hade nästan velat ringa kunder hemifrån, haha men jag tror inte man får det. Ska kompensera min frånvaro denna veckan med att jobba över lite varje dag nästa vecka, har ju ändå en timme på mig varje dag innan min buss går så kan ju vara vettigare att jobba ikapp lite och komma upp i takten igen än att sitta på stationen och stirra på folk i vinterkylan.
 
/mvh arbetsnarkoman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0