10 mars - orkar liksom inte vara sjuk mer!

2013-03-10 @ 00:08:17
1. I'm drunk, I suppose
Hej på er! Sitter här helt sjukt snorig och är ledsen för jag inte kan njuta av mat... Känner ju inte ens vad det smakar. Överdoserat mitt nässpray idag men tycker knappt det hjälpt, så får väl köra med det bara när jag är riktigt täppt och när jag ska sova, så jag kan andas åtminstone.
 
Fattar inte hur jag lyckats bli sjuk såhär mycket på så kort tid? Det är ju olika grejer varje gång. Men nu kände jag att det fan inte gick att vara hemma mer både pga pengar och för att jag hamnar efter på jobbet, så satt både i torsdags och fredags och kämpade på med feberfrossa och avgrundshostade som en lungsjuk. Var supernoga med att hosta i tröjarmen, tvätta händerna ofta och varje gång efter att jag snytit mig, och det var så skönt igår eftermiddag när jag gick från jobbet att veta att jag nu hade hela helgen på mig att vila ut ordentligt.
 
Sov hos mamma igår för jag skulle hämta lite grejer, men sen steg febern framåt kvällen när jag skulle hem så tyckte jag lika gärna kunde stanna. Skulle egentligen till IKEA idag med, men det får vänta till nästa helg. Tog en alvedon innan jag skulle åka hem i eftermiddags, så när jag kom hem var det lagom att jag hann diska, handla, laga mat och göra kokosbollar innan energin rann ur haha. Så nu har det varit viloläge sen kl 20 framför mellon, och efter detta inlägget är det fanimej läggdags.
 
 
Bebisupdate: börjar fundera över när min mage kommer. Befinner mig alltså i v. 14 och tycker mest jag svullnat upp. Kan ju inte påstå att jag har nån mage direkt, haha ser man mig nu så tror man ju inte att jag är gravid. Men sånt där är ju himla individuellt, vissa har ju en dundermage när de är i samma vecka som mig och andra får ju ingen synlig bula förrän framåt v 18-20 liksom, så det är väl bara att ta vara på tiden som jag fortfarande är smidig och kan ta mig runt obehindrat. Lär ju komma en tid sen när man undrar hur fan man kunde knyta sina skor själv eller ta sig upp ur sängen normalt utan att rulla över som en hund, haha! Nu är det dessutom bara en månad tills nästa ultraljud, då är jag i v 19 och det ska bli så sjukt spännande att se hur mycket bebis har växt!
 

Kommentarer
Postat av: sofie Tuväng

Min mage började komma typ v. 17 :) tänk på när du köper läkemedel på att det är en hel del man inte får ta som gravid. Har för mig att tex ipren inte är bra men att alvedon är okej. Minns inte riktigt xD kom på det när du skrev om nässprej ;)

Svar: Nej jag vet, det slog mig precis i början när jag fick migrän och insåg att jag inte kunde ta treo längre haha xD men snackade med barnmorskan om det, och ja alvedon är okej! :)
Amanda

2013-03-11 @ 20:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0