12 mars - en liten parantes

2013-03-12 @ 20:15:13
Haha dessa kommentarer alltså!

Kvinnan som piercade mig sa när vi diskuterade barn när jag var där och tog hål i läppen för hundra år sen:
"Jag hatar andras barn, men jag älskar ju mina egna."

Jag hatar inte barn. Jag hatade barn i gymnasiet. Observera att jag under denna tidpunkt även hatade kokt broccoli, skolan över huvudtaget, popmusik, "moderna kläder", blondiner, trocadero-läsk, samt skuttade runt i färgglada strumpbyxor med tyllkjol och var kär i Bill Kaulitz. Det går liksom inte riktigt att jämföra haha!


Har förövrigt haft en helt okej dag på jobbet, hälften i teamet är sjuka nu så vi fick kämpa på tappert! Chefen lovade att bjuda oss på lunch imorn om vi gjorde en plusdag, vilket vi gjorde också så vi får väl se vad det bjuds på imorgon!

Har övningskört också. Skrattade som en idiot efter att jag kört ut från en utfart och nästan fått kärringstopp, varvat gasen och hoppat iväg, HAHAHA alltså det är nåt vi får öva på! Ska skriva in mig på körskolan nån dag nu snart och börja köra lite lektioner så vi får det här ur röven.

Nu ska jag antingen koka pasta eller äta soppa. SEN SÅÅÅVA. Och så tycker jag att ni som har annorlunda åsikter kring min graviditet än vad jag och mina nära har, så är det jättekul att kommenterar - men skippa gärna det anonyma för det blir lite roligare att argumentera när man har ett namn :) Jag menar, ni som läser här är ju faktiskt nästan bara folk som känner mig personligen. Är det jobbigt för att man ska behöva stå för det sen eller? Haha alltid hatat anonyma kommentarer. JA DET HATAR JAG DÄREMOT, haha puss på er!



PS till kommenteraren, jag har tandläkarskräck och ja jag grät hos tandläkaren när jag var typ 14 (HAHA HUR VISSTE DU LIKSOM?! XD bara bror och far som var där då), men det har jag arbetat bort och ska faktiskt dit nu i april sådeså!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0