23 mars - greetings from Sunny Beach!

2013-03-23 @ 12:15:45
1. I'm drunk, I suppose
 
Idag är det lördag, herregud så skönt ändå. Kämpar på som ett svin i veckorna på jobbet, det har varit mycket och ganska stora förändringar nu de senaste tre veckorna. Bl.a har vi gjort om i teamen, så det är nytt folk att lära känna. Vilket i och för sig går jättebra, skrattar varje dag! Också fått högre värdekunder att ta hand om, = mer pengar att förlora om det går sämre (men lättare att tjäna mer pengar om det går bra), jag har kämpat lite med att hålla ihop mitt samtal och det har varit mycket säljträning. Samtidigt har jag slitit som fan för att komma ikapp med det jag missat när jag varit sjuk, nu har jag har åtminstone fått upp mitt tempo och det är ju det viktigaste. Jag är på gång! Kändes jävligt skönt att kunna gå hem i fredags utan att behöva känna massa oro och ångest över att man inte presterar så högt som man vill!
 
Varför går inte det förresten? Varför kan man inte få välja hur mycket man ska orka och sen bara göra det? Känns som jag vill göra ALLT och vill göra det lite för mycket, att jag istället snurrar in mig i allt och så blir det pannkaka. Älskar ju att ha mycket att göra hela tiden, helst av allt skulle jag vilja ha nåt inbokat hela tiden och att allt bara rullade på löpande efter varandra. Och att dygnet fick några extra timmar så man hann med allt också.
 
JUSTE - kändes som nåt sprattlade till i magen iförrgår. Kurrade typ och kändes som när man har en liten fis på gång. Fast det hade jag ju inte, hahahha! Men jag åt ju samtidigt som detta hände och jag var jättehungrig, så jag vet inte. Antingen var det bebbson eller så var det tarmen. Lär märka skillnaden framöver hoppas jag!

Nej vänner, nu ska jag gå och handla för jag har bestämt mig för att göra frozen cheesecake ikväll. Ej säker på om min växande bullmage beror på glass, oboy, fisk och kött - eller bebis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0