30 mars - påskafton

2013-03-30 @ 20:33:25
1. I'm drunk, I suppose
 
Har ägnat denna påskafton åt allmänt småplock och städning här hemma. Var iväg i affären redan kl 10 imorse för mjölken var slut, och kan ju inte börja min morgon utan o'boy numera som ni vet haha! Insåg också att jag ätit dansk påläggssalami för glatta livet i en vecka och först idag slog tanken mig att jag kanske inte ens får äta det som gravid?! Vilket jag kollade upp och så stod det ju naturligtvis att kallrökt och torkat kött/pålägg som t.ex salami, korv och viss skinka måste frysas i 3 dygn först om man ska äta sånt. Jobbigaste med att vara gravid är ju detta med maten - att man måste tänka på vad man äter hela tiden, både ur näringssyfte och pga eventuella bakterier som man kan bli sjuk av och skada bebis. Nu har ju jag koll på vad det är jag ska hålla mig undan egentligen, men blev en miss där så har nojjat lite idag. Köpte mjukost med smak av salami istället och tänkte ersätta med, haha!
 
 
 
Annat jag pysslat med idag:

  • Bytt till vårgardiner och färdigställt mitt påskris, samt lagt på gula påskdukar

  • Badat och borstat Figge, då han har fått en ful ovana att lägga sig i kattlådan (?!), droppen gick idag när han hoppade upp bredvid mig och verkligen luktade kattsand. Äckelpotta!! Så nu ska han badas med jämna mellanrum och avvänja snuskbeteendet!

  • Färgat min utväxt, good lord det behövdes! Köpte dock en brun färg då jag planerar att ljusa upp håret i framtiden, lättare om håret inte är kolsvart då liksom. Syns ju fortfarande en skarv mellan det brunsvarta och det bruna dock, men det är ju knappast så iögonfallande som det var innan! Väntar dock med blond-projektet tills bebis tittat ut.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0