13 maj - nervositetssvettningar

2013-05-13 @ 11:48:41
1. I'm drunk, I suppose
Förstår inte hur svårt det kan vara egentligen, men jag tycker det är sjukt jobbigt att prata med främmande människor i telefon. Kanske rimmar illa med att jag suttit och ringt folk i jobbet, men det är en annan sak för då har man den professionella hatten på sig och man blir ansiktet utåt för ett företag. Ska jag ringa privata samtal till folk jag inte känner eller myndighetsmänniskor så blir det helt annorlunda för då ringer jag ju för min egen räkning. Och då blir det jobbigt av nån anledning.
 
ANYWAY. Har ringt och tjatat om lägenheter idag till NBAB. Helt sjukt svettig och torr i munnen efteråt, haha men det är bara att vänja sig för det gäller att ligga i om man vill flytta. Bostäderna kommer liksom inte till en själv idag. Men det var nog ett bra samtal tror jag - han sa att vi får hålla kontakten och försöka hitta något som kan passa oss då, de skickar tydligen ut sina visningsförslag på lägenheter på torsdagar så nu får vi hålla tummarna att det händer nåt. Förra lägenheten vi kikade på gick ju tyvärr till någon annan.
 

Eftersom jag inte har nån passande bild till detta inlägget så får ni en från "fail-arkivet" där de mindre lyckade bilderna samlas. Denna föreställer alltså Figge bakifrån med hans okastrerade pung i fokus. Varsågoda allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0