19 maj - shoppingtips

2013-05-19 @ 12:42:02
1. I'm drunk, I suppose
Nu tänker jag tipsa om nåt skitbra!
 
Members.com är nåt jag hittade till via en annan blogg - och egentligen är det en shoppingklubb som erbjuder kläder, skor och andra märkesprodukter till sjuuukt reducerade priser. Uppåt 80 % på vissa grejer! Varje kampanj varar i några dagar, ca 4-5, och under denna tiden har man möjlighet att fynda riktigt bra grejer många gånger - det gäller alltså välkända märken som Nike, Jeffrey Campbell och Ida Sjöstedt. Ibland har de kampanj på Nelly Shoes också, och deras skor brukar ju inte vara så fasligt dyra heller så ni kan ju tänka er själva vad priset hamnar på om det då är 50 % på den kampanjen...

Kampanjer de har igång just nu är bl.a Sugarfree Shoes -55%, MIST Stockholm -30%, Nike -50% och Adidas Originals -40%. Och detta är ett litet urval, tog bara de största nu haha.
 
Medlemskapet är helt gratis - men det tar flera dagar att bli accepterad och har man då fått nys om en kampanj man verkligen är nyfiken på så kanske den hinner försvinna innan man får sitt inlogg. Därför har de en himla bra win-win grej, nämligen att man kan bli inbjuden av en som redan är medlem och då får man sitt inlogg fortare! Kommer inte ihåg hur snabbt det gick för mig att bli acceptad men tror inte det var längre än när man registrerar sig nån annanstans. Dessutom får både den som inbjuder och du som ny medlem 50 kr var att handla för! Och bjuder du i din tur in någon, så får du 50 kr för den personen också. Så ni förstår ju att det är lönsamt att bjuda in sina vänner, för båda parter!
 
Så ja, vill någon stötta detta preggot i jakten på något snyggt inför sommaren och kanske även är intresserad själv av detta, så bjuder jag gärna in de som vill! Släng hit er e-mail bara så fixar jag biffen HÖHÖ.

(sålt min själ till nätshopping-satan nu)

Kommentarer
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar!

Jag har haft så mycket att göra att jag inte hunnit spana in din blogg på nån vecka, sorry.

Det här med members låter väldigt bra och jag funderar på att gå med....min email har du ju redan fått nu. Får man mail om olika erbjudanden?

Kram

Svar: Jag skickar en inbjudan då så får du kika runt lite ialla fall!Är inte helt hundra på det där med nyhetsbrev, jag är inget stort fan av dem och brukar bocka ur den rutan när man registrerar sig så jag tror inte jag har fått nåt, men de borde ju ha en sån funktion tycker man! :)
Amanda

2013-05-20 @ 23:11:00
URL: http://www.fames.se/missnaily
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar

Tack så mycket!

2013-05-21 @ 22:33:04
URL: http://www.fames.se/missnaily

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0