23 maj - 3 nojjor

2013-05-23 @ 23:09:12
1. I'm drunk, I suppose
- Att mina tänder ska gå åt skogen. Alltid blivit skiträdd för att jag ska ha ett hål eller liknande varje gång jag känner av minsta ilning eller att något känns konstigt. Blir ju inte bättre av att man by fact lättare får hål i tänderna när man är preggo. Har nu känt en konstig ilande känsla i en tand sen igår, JAG VET det är bara två dagar men jag är dödsrädd nu. Hua. Hatar tandläkaren.
 
- Att någon ska kidnappa mina katter när de är ute. Kanske verkar skitfånigt, men jag kan verkligen bli orolig när de är ute i flera timmar i sträck utan att komma hem när man ropar. Speciellt Figge. Zhantos är chill för han kommer hem oftare och visar sig, Figge kan vara försvunnen en hel dag och då blir jag skitnojjig och undrar om nån tagit honom. Ser honom fortfarande som den lilla kattungen han var när vi fick honom, fast att han är större än Zhantos nu.
 
- Att jag ska få alla hemska graviditetskomplikationer som hemorrojder, att naveln spricker, framfall, sfinkterruptur grad 3 vid förlossningen och även drabbas av inkontinens efteråt. Samt att min växande livmoder ska trycka undan alla mina organ så pass mycket att jag blir allvarligt sjuk. Eller att något allvarligt/livshotande händer vårt barn i magen och att det är pga mig.
 

Får sluta nojja. Blir ju lite dum i huvudet av det. För övrigt har ongen sovit i magen enda sen i förmiddags, inte känt av minsta lilla rörelse! Nu, såhär kl 23 på kvällen lagom tills man ska sova sätter hen igång med gymnastiken. Så får väl ställa mig i "gung-pose", dvs stå och gunga på knäna upp och ner och vrida lite på kroppen samtidigt så jag simulerar att jag är ute och går och kan lura bebisen att den ska ta det lugnt nu, HEHE.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0