12 september - tröttis

2013-09-12 @ 10:27:52
1. I'm drunk, I suppose
Det slog mig häromdagen att det kommer dröja relativt länge innan jag får en hel natts sömn, haha! Jag som är van vid att sova åtminstone 8 timmar sammanhängande varje natt för att fungera får nu klara mig med tre timmar i stöten - vaken en timme - sova två till, osv. Det enda negativa med att man ammar - att man inte kan hjälpas åt på natten!

Men så är det ju med småbarn, det är ju knappast en hemlighet att man sover som en kratta i början! Vi har ju tur på det sättet att hon inte vaknar och skriker på natten (mer än när hon har ont i magen), hon vaknar och äter, sen vill hon somna om i famnen eller på bröstet innan man kan lyfta över henne till vagnen. Lägger man ner henne i vagnen direkt så blir hon orolig. Det tar ungefär 45-60 min från det att hon vaknat tills hon somnar igen, och sen sover hon tre timmar igen. Så hittills är hon väldigt lätt på nätterna! Vi får väl se när det ändrar sig, haha.

Nu sover pärlan igen, så jag ska passa på att bädda sängen och fräscha till mig själv, jag kanske hinner vila en stund också innan hon vaknar! Sen i eftermiddag ska vi ner till stan och skriva på faderskapspapperna och anmäla gemensam vårdnad - helt sjukt vad mycket papper som ska skrivas på osv när man får barn! Förutom det så ska man fylla i uppgifter och skicka till Skatteverket så hon får sina personuppgifter bokförda, vårdcentral ska väljas.. Mycket man inte tänkt på!




Gosan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0