18 april - händelserik påskhelg

2014-04-18 @ 12:47:45
1. I'm drunk, I suppose
På ett sätt kan jag sakna gymnasietiden med alla sociala band man knöt överallt man gick, jag menar det var fest tre dagar i veckan och det var noll bekymmer med något. Självklart är jag också glad numera på ett sätt att den tiden är förbi, det är ingen livsstil som passar mig idag och som jag inte ens skulle vilja leva, men man kan ju ändå blicka tillbaka ibland och tänka på hur man levde rövare.

Det som är så bra med att man numera har barn och ett så pass stilla liv att jag tror att till och med min farmor som fyller 80 år lever ett mer aktivt än mig många gånger, är att när man väl beger sig ut ur den trygga hemma-bubblan så känner man sig lite som 16 år igen - förhoppningarna är skyhöga och det är i nio fall av tio exakt så kul som man förväntade sig redan innan. Nu är det också så många av mina vänner som har flytt Kalmar, och som av en slump så är alla hemma nu över påsken vilket gör det lite extra roligt såklart!

Min kära gymnasie-vapendragare Johanna, även kallad Karate-Leif, är hemma från Göteborg och vi ska ju självklart passa på att ses då vi inte hann det senaste gången hon var nere. Och så blev jag inbjuden på galej imorn kväll med gamla kvinnofolket som jag känt sen högstadiet, jag träffar inte dem alltför ofta så därför ska det bli jättekul att dricka lite vin och leka charader haha - dessutom är Linn hemma från huvudstaden och Towe från USA, så ja jag är excited!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0