18 april - långfredag

2014-04-18 @ 11:23:42
1. I'm drunk, I suppose



Så fantastiskt hur långfredagen verkligen lever upp till sitt namn. Har drömt konstiga mardrömmar inatt som jag endast minns utspelade sig i ett kök, något som liknade dementorerna ur Harry Potter tog stryptag på mig, och när jag vaknade upp helt stirrig så var det första jag fick syn på silhuetterna av mina kläder som jag hängt upp inför dopet och fick därför för mig i mitt halvvakna tillstånd att drömmen fortsatte i sovrummet. Så började ju såklart slå desperat på mannen som vaknade och beordrade honom "HÅLL OM MIG!" så jag kunde somna om.

Sen började ungen härja redan vid halv fem, lyfte över henne till mig till slut och det tog nog en halvtimme innan hon somnade om. Och sen var vi vakna vid åtta igen. Känns redan som att hela dagen har gått, och så är bara klockan halv tolv....

Jaja. Snart dags att fixa till sig lite och sen åka på påskmiddag till farmor. Hade en idé om att klä ut Joline till påskkärring idag med sjal på huvudet, förkläde och små rosiga, fräkniga kinder, men sjalen bara drog hon av sig och kom på sen att hon kanske är för liten och får allergiutslag om jag målar smink på kinderna även om det skulle vara minimalt så jag skippar det. Får nog vänta till nästa år, hon är ju så söt som hon är ändå. Vet att jag själv fick en allergisk reaktion på dagis när vi hade nån temadag vi skulle klä ut oss till nallar, då mamma målade en nalle-nos på mig och det sved som tusan minns jag och då var jag ändå äldre. Nej det struntar vi som sagt i detta året.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0