27 mars - pyssligt

2014-03-27 @ 09:40:45
1. I'm drunk, I suppose
Enda sen jag upptäckte återbruka-gruppen på Facebook har min hjärna gått på högvarv. Det riktigt kliar i fingrarna men det är så svårt att komma på vad man vill göra - jag vill pyssla men vet inte med vad eller hur!

Min snälla mamma har iallafall spenderat några hundralappar på mig de senaste dagarna, vi köpte gamla fönster till oss båda som ska upp på väggen vid nåt tillfälle när jag klurat ut hur jag ska ha dem. Jag har fått nya köksblommor + krukor, varav den ena likadan som den som katten rev ner och slog sönder för några veckor sen, och så fyndade vi en jättemaffig orkidé i rea-korgen på handelsträdgården för endast 49 kr. Den hade lite ledsna blad för den hade stått lite i drag, men den är i full blomning med både nya knoppar och skott på väg så jag vill tro att den tar sig.

Sen har vi varit på Ikea och där hittade vi lite allt möjligt, bl.a en ascool tapet som jag kände att jag bara måste ha till köket nu, så denna månaden överväger jag att skita i att köpa hem allt sorts snask som det brukar bli och istället lägga pengarna på tapet och klister så vi äntligen kan fixa till köket som jag just nu avskyr.




Tantblommor i köket. De blir asfina sen, just nu ser de lite glesa och tråkiga ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0