7 september - jag bär svarta kläder för det matchar min själ

2014-09-07 @ 12:13:16
1. I'm drunk, I suppose
Aaaahhfan jag behöver nya kläder. Typ nu. Finns så mycket snyggt! Och så hittar jag massa gosiga och snygga hoodies som är typ det enda plagget jag har i överflöd, ironiskt nog. Halva garderoben består av bara hoodies i princip. Behöver mer linnen och gärna ett par nya leggings. Gåvor sänds till min fan-adress.
 
Skämt, har ingen fan-adress :((((
 
 
 
På tal om gåvor - fick sjukaste överraskningen igår när jag kom hem! Världens största paket stod och väntade på mig precis framför min lägenhetsdörr, skyndade mig in med Joline för att öppna och det var för fasen en heeeel jäkla tallriksservis + massa koppar! Från min snälla granne. För att jag var nere med kakor hos henne tidigare i veckan, och eftersom hon snart flyttar så rensar hon ut massa. Jag blev så jävla glad och OTROLIGT tacksam, då jag knappt har något i mina köksskåp kvar. I tre månader har jag haft TRE tallrikar. Tre djupa tallrikar (assietter fick jag massor av farmor så det har jag typ ätit mest på), TVÅ koppar osv.... Så detta var så jävla välkommet, vilka fina mäniskor det finns! 
 
Idag blir det en lugn dag med Joline, och ikväll blir det soffmys för det ska man göra på söndagar.
 
 

Kommentarer
Postat av: ellia

Själv så tror jag inte att jag äger en enda hoodie som jag inte har stulit från någon flamma eller som kompisar har glömt under sleepovers och sedan aldrig fått tillbaka XD

Svar: Haha förvisso, många av mina tillhör också den sorten... xD
Amanda

2014-09-08 @ 23:40:43
URL: http://itsmellslikeemo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0