13 oktober - ännu en måndag

2008-10-13 @ 16:34:49
1. I'm drunk, I suppose
Jag borde egentligen göra matteläxan tills imon, men jag passar på att blogga lite medan Mats & Isak ändå är ute...Lyckades bli ovän med folket direkt när jag kom hem, så Mats gav mig datorförbud hela kvällen -,- Han kan dö. Men nu är han & handlar, så då kan jag sitta här en stund. Mamma bryr sig inte.

Vad har hänt i skolan idag? Mjaa, inget särskilt egentligen. Saknar Johanna, hon kommer hem ikväll! :D Och hon kommer till skolan imorgon, jag är glad för jag har saknat henne <3 Cypern i en vecka är inte helt fel... Och imorgon slipper vi gympalektionen för på onsdag har vi friluftsdag (= orientera hela dagen, fan vad tråkigt). Så jag har sovmorgon till 09:50 imon (Y) På torsdag börjar jag 09:40 och på fredag 10:00. Jag älskar mina sovmorgnar <3

Men idag försov jag mig. Mats kom in till mig vid tjugo över åtta och frågade om ag inte skulle gå upp snart. Jag började tio över åtta. Och då blev jag skitarg och stressad, och började gorma för att de inte väckt mig... Fick reda på att de hade varit inne hos mig flera gånger imorse, och jag hade bara svarat : "Jaaajaa, jag kommer inte försent..." Grejen är det att jag sov. Jag svarade alltså i sömnen... Brukar göra det när jag sover riktigt hårt, och det är alltid då jag försover mig. Har ett svagt minne av att alarmet ringde imorse, men jag gick tydligen & la mig direkt igen... Fan alltså. Missade första lektionen, engelska, men det var ingen fara... Rekord slog jag idag ialla fall, jag lyckades duscha, klä på mig något vettiga kläder & sminka mig PLUS käka frukost, allt på en timme! Det har aldrig hänt innan.  Var i skolan tjugo i tio, och jag är ganska stolt. Men jag kanske ska sova tidigare ikväll.. Halv ett är ganska sent. Fast å andra sidan har jag ju sovmorgon imon. Men jag har ju datorförbud, så det lär väl bli tidigt ialla fall. Merde.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0