25 oktober - dagens låt

2008-10-25 @ 00:31:42
4. Musik
Ska snart presentera dagens låt, ska bara berätta att jag ringde till min praktik idag utan att ha en fusklapp om vad jag skulle säga! I vanliga fall behöver jag det, men idag gick det utan - jag är fett stolt! Anledningen till att jag behöver det är att jag är så rädd att staka mig eller glömma bort vad jag ska säga när jag ringer till främmande personer... Men det gick bra. Min handledare hade gått hem för dagen, men jag pratade med någon Linda istället. Så jag ska komma på ett litet besök på måndag klockan 08:00. Tidigt, men det är nästan bra för annars får jag inget gjort och då har jag slösat bort en hel dag.. Blöö.

Imorgon ska jag städa förrådet och rummet på förmiddagen, och sen vid kvart i två ska jag till stan med Johanna :D Vi ska fota, käka, bio:a och ev. fika. Ska bli najs. Egentligen skulle vi gjort det idag efter skolan, men Johanna har skadat sitt lilla knä när hon trillade med moppen, så hon skulle till sjukhuset idag.. Men imon, då jävlar :)

Nu är ni väl nyfikna på dagens låt, så den kommer här. Det är Gershon Kingsley's Popcorn som direkt fastnar på hjärnan. Egentligen ingen låt, men den är skön att lyssna på ialla fall. Anna har gått runt & nynnat på de i veckor nu, hahaha XD "Poppa popcorn i en kopp... "


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0