8 april - lite för mycket tid

2009-04-08 @ 23:42:42
1. I'm drunk, I suppose
Känner ni också ibland att tiden inte räcker till, fast den borde göra det egentligen?
Jag sitter alltid vid datorn.
Hade jag bara kunnat kasta ut den genom fönstret en dag och aldrig mer återvända till en dator, skulle mitt liv se så mycket mer annourlunda ut.

Jag skulle hinna städa.
Göra mina läxor.
Umgås med mina kompisar...
Ehh... Fast alla är som jag XD

Fast ikväll har jag för mycket tid känns det som. I och för sig skulle jag helst hunnit dammsuga ikväll, men.. Datorn ni vet. Sen imorgon börjar jag inte förrän 11.40. Och jag vaknar vid åtta av mig själv... -,- Inte lite jobbigt om man ska gå hemma hela förmiddagen och bara vänta på att tiden ska gå, så man kan skutta iväg till skolan som i sig inte är så himla roande det heller.. Så dammsugandet/dammandet av rummet sparar jag tills imorgon.



Imorgon ska jag ju alltså ut. Och ikväll när jag ändå blev ombedd på ett strängt vis att plocka upp på mitt rum, tänkte jag att jag lika gärna kunde prova ut kläder inför imorgon. Förbereda, liksom... Och nu är allt klart. Det kommer kanske ta 1½ timme imorgon allt som allt, och det är jävligt snabbt för att vara mig.
Gud jag kommer ha så tråkigt imorgon....

Sen kom jag på att jag inte hade någon plånbok. "Vart ska jag nu lägga alla mina pengar", tänkte emofilten tyst och funderade en kvart innan hon kläckte den briljanta idén om att använda en gammal smyckespåse i tyg som hon hittade i en väska. Påsen har legat där sen i åttan när Amanda fyllde 15 år och fick två halsband + ett par öhängen i födelsedagspresent av sina vänner. Gulligt. Så nu har jag alltså en ljusblå, halvt genomskinlig påse dekorerad med blå pärlor med dragsko som plånbok... Det funkar nog.

Nääe, undrar om det är dags att sova. Kan behövas, har inget bättre för mig... Plus att detta blev ett extremt rörigt och hoppigt inlägg om både dittan och dattan.

Godnatt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0