9 augusti - våldtäktsmän i Frasse-parken

2009-08-09 @ 14:14:28
1. I'm drunk, I suppose
Var med Malin & Erika igår kväll, blev lite förfestande på "ballen" (HAHAHHAHAHA, det är så jävla roligt ord, helt seriöst XD) innan vi drog ut på stan. Träffade först PB & Kennie som hakade på oss, sen hängde vi i parken ganska mycket och myste med mashaller :)

Sen ringde vi till Manne och tjatade på honom att han skulle komma till parken, det ville han inte och Erika kallade honom dum flertalet gånger XD Sen kom vi ändå överrens om att träffas vid Frasse's strax innan två så det gjorde vi. Vi gick in i den s.k Frasse-parken som ligger precis bakom själva grillen, och jag började direkt noja om våldtäktsmän. De andra bara skrattade och drev med mig, liksom vem sitter i en buske en hel natt och väntar på att det förhoppningsvis ska dyka upp någon?

Men sen när vi satt där hela gänget såg vi plötsligt hur någon satt längst in i buskaget längre bort och rökte, vi såg när han blossade hur cigaretten glödde. Vad var det jag sa liksom, våldtäktsmän finns överallt?! XD Vi såg liksom att det glödde då och då, men sen glömde vi bort det för det kom en turk på cykel som åkte iväg och trodde det var han så vi sket i det. Sen när Manne & Micke höll på att kramas och bråka och vad de nu höll på med, ialla fall började de gå mot det buskaget. Och halvvägs framme såg de hur någon tände en cigarett och satt där och blossade igen XD HAHAHHA, fan vad rädd Manne blev XD Sen peppade vi dem att gå och se efter, så killarna gick och kollade och då visade det sig att det var ett par som satt där i buskarna... Lite lättad blev man ju, men det kändes ändå lite skumt att veta att de suttit där och iakttagit oss i 1½ timme och inte ens svarade när jag ropade och frågade varför hon/han/dom satt där och glodde på oss...

Vid halv fem var Erika galet trött och höll på att somna, så då gick vi hem till Malin igen för att sova. Vaknade igen vid kvart i elva efter 6 timmar sömn, ganska hyfsat egentligen men jag är ändå trött som fan. Pappas kommentar när jag kom hem var: "Du ser helt förstörd ut... o_o" HAHHAHA. Jag ska nog sova nu eller nåt... Så tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0