16 december - vad hände?!

2009-12-16 @ 22:22:05
1. I'm drunk, I suppose
Igår morse var det endast lite ynka snö/frost i gräset, men isigt kallt i luften när jag gick till bussen.
Idag är det rena rama norrland, har snöat konstant nästan ett dygn och det känns konstigt nog bra :o
Jag har alltid olika inställning till snö. Jag tror jag resonerar som så att ska det vara snö, så ska det banne mig vara mycket! Inget fnuffs som smälter bort på en halv dag och sen bara äckligt slask och snusk. Tacka vet jag mysig superjul med enorma mängder snö, hellre det än knappt något alls.

På tal om mys.
Idag i skolan hade vi "julmys" med klassen. Gun, vår lilla lärare, tog med julmusik och man fick ta med fika själv. Det var ju rätt trevligt ett tag om jag ska vara ärlig. Och mitt i "Last Christmas" när alla knaprar pepparkakor och klunkar julmust som mest så går naturligtvis brandlarmet, för tredje gången denna terminen. Så alla fick ju gå ut och ställa sig ute och frysa röven av sig i tio minuter för såklart var det ju inget. Antagligen nån hotell/restaurang-tönt som bränt lussebullar eller nåt. Jävla amatörer.



Nu ska jag gå och sova iallafall. Ska läsa Marilyn Mansons självbiografi också. Kalla mig efterbliven eller vad som bara för att alla andra alternativa människor verkar ha läst den innan mig , men ni fattar inte hur länge jag har jagat den där jävla boken! Och sen idag, som en uppenbarelse, stod den bara där mitt på en hylla helt synlig för mina ögon när jag var på väg ut ur skolbiblioteket. Det var ett hallelujah-moment, I can tell you. Så nu blir det sängen gott folk. Akta snöstormen imon! Natti <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0