17 december - störmoment

2009-12-17 @ 17:31:21
1. I'm drunk, I suppose
Jag måste bara lägga ut en liten klagotext för jag är så trött på alla falska människor och på folk som försöker leva andras liv.

För det första; varför måste alla alltid ha en åsikt om vad man gör? Väldigt få personer jag har träffat kan acceptera ens handlingar utan att diskutera det eller ens ifrågasätta varför man gjorde så. Man ska inte ens behöva förklara hur man tänker, vad man gör eller vilka konsekvenser det får, man lär sig själv av sina misstag. Jag förstår människor som bara vill ens bästa, men det räcker att säga det en gång och sen är det bra, sen vill jag inte höra mer. Något mer som gör mig riktigt förbannad är när folk berättar saker de hört från andra och ska försöka pumpa i en att "denna människan är inte bra för dig, hon är en riktigt usel vän!" eller "men herregud, den där killen har gjort så och så, honom kan du INTE fortsätta träffa!". Säg exakt vad det är som personen har gjort, och sen får det räcka. Tack för infon liksom men i slutänden är det ändå jag som bestämmer vad som är bra för mig eller inte. Visst kan man bli förblindad och inte se det dåliga i ens umgänge, men det är ju en annan sak. Så länge man är glad och lycklig, spelar det verkligen någon roll då? Nej. Inte ett jävla dugg. Personen kan ha varit hur jävla korkad och dum innan, men det betyder ju inte att den kommer göra samma sak mot dig? Eller mig? Det handlar om personkemi och erfarenheter.

Jag har en dålig sida som också är bra. Och det är att jag alltid tror det bästa om människor. Oavsett vad det är för en person och vad den har gjort mot andra tidigare; jag tycker alla förtjänar en chans. Och det har man alltid hos mig, jag dömer aldrig någon utifrån vad jag hört tidigare utan jag föredrar att skapa mig en egen uppfattning. Och missuppfatta mig inte nu; jag blir inte lack om jag hör någon säga något rykte om någon annan, utan det är när folk försöker få mig att sluta träffa den personen som jag blir arg, ständigt tjat kan jag bli riktigt vansinnig på. Jag hatar när folk försöker bestämma över mig.

Nu ska jag inte brusa upp totalt. Jag var bara tvungen att avreagera mig lite i bloggen innan det kommer ut på nån annan. Men så ni vet: har ni en massa onödiga åsikter.... Håll dom för er själva. Ingen tjänar på att ni sprider ut massa skit som kanske inte ens är sant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0