28 december - owl city

2009-12-28 @ 19:37:37
1. I'm drunk, I suppose
SKITMYSIG MUSIK! Leta upp Owl City på spotify, riktig mysmusik vill jag lova!



Dagens outfit var en söt klänning som jag fick av mi madre i julklapp, kängor & skinnpaj! :) Simon sa att "jag såg ut som en gumma" i klänningen, snäll som han är ;) Funderar på om jag ska lägga upp den lite för jag tycker nästan att den är i längsta laget då den slutar strax ovanför knät, men samtidigt är det skönt att inte alltid ha superkorta tunikor/klänningar/linnen på sig... Gör nån det gratis åt mig så bangar jag inte!

Var ju dessutom på stan idag med Johanna, det var najs! Bytte en bh och köpte strumpebandshållare, nu fattas bara strumporna men de hade jag inte råd med idag... Tur att man får pengar på onsdag!

Något annat jag hittade idag men som jag inte hade råd med var ett par zebrarandiga jeans på Bik Bok... Har glott på dem skitlänge (ehehe flera månader om jag ska vara exakt) och sen finns de på rean idag... I min storlek... Och jag som aldrig kan ha Bik Bok-jeans... De passar perfekt....
..................
...........
........
........................
...
.

Jag dog. Fyfan vilken sorg. Lycka till att de kommer finnas kvar på onsdag liksom! OCH FÖR ENDAST 99 KR?! Fyhelvete. Jag hatar världen.

Kommentarer
Postat av: VictoriaSiilver

snygg jacka :D

2009-12-29 @ 12:54:24
URL: http://victoriasiilver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0