25 juni - seg men värd kväll

2009-06-25 @ 00:25:39
1. I'm drunk, I suppose
Idag har det varit äventyr på hög nivå.
Först fick jag köra på nästan tom tank i moppen ut till Sofie i Smedby, trodde jag skulle få bensinslut med genom ett under så fick jag icke det. Kunde tanka när jag var framme, faran över.

Körde in till stan för att handla fika. Var först på Netto, men vi insåg ganska snabbt att vi var ute efter baguette eller sallad att ta med oss till stranden. Körde vidare in mot stan. Gick till Konsum där utbudet var minimalt till högt pris, sen kläckte jag den fruktansvärda goda tanken att vi kunde gå till Graffiti där de säljer bakad potatis och färska sallader och baguetter med olika röror. Så vi gick dit och inhandlade varsin baguette med kycklingröra i. Nöjda gick vi tillbaka till moppen med baguetterna i en brun papperspåse liknande en blomkasse, och fortsatte färden mot stranden.

Väl framme letade vi upp en mysig plats vid ett träd där myrpopulationen visade sig vara mycket god. Men dem smäckte vi undan och högg istället in på våra mümsiga mackor. Sen svällde min mage upp till en ballong och jag kände mig som en gravid kvinna där jag låg på rygg med magen i vädret och pressade (jag var tvungen att sola framsidan eftersom jag brände mig på ryggen igår). Vi stekte ett tag tills det började svida på mina lår, då gick vi och badade. Kallt först, sen riktigt skönt. Doppade huvet för första gången i år, jag är bra :) Gick tillbaka upp och insåg att solen hade förflyttat sig och vår filt befann sig nu i skuggan. Var bara att flytta sig lite längre bort, men det blåste halv orkan på den lilla halvön vi befann oss på och efter en kort stund började jag frysa som ett djur och då klädde vi på oss för att gå tillbaka. Tog en sväng förbi campingen på tillbakavägen också för Sofie ville ha glass.

Släppte av Sofie i Smedby och åkte sedan hem för att duscha, skulle träffa Johanna lite senare. Planerna var "fest" i parken med Malin B och lite annat folk, visade sig sen att vi var 7 pers sammanlagt och det var bara typ 3 st som drack. Jag och Johanna tyckte det var segt, så vi hämtade våra grejer hos Malin och gick sen till Zappa grill för lite käk innan vi tog bussen hem.

Nu sitter jag här och ska nog sova, och herregud vilket långt inlägg, beröm till den som orkade läsa allt!

Kommentarer
Postat av: louise

jag orkade (H)

2009-06-26 @ 15:29:55
URL: http://rutigflikka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0