9 november - pappas födelsedag!

2009-11-09 @ 22:28:53
1. I'm drunk, I suppose
Hurra hurra för papput! :) <3

Åh gud i lunden, är faktiskt skittrött. Ska gå och lägga mig nu och hoppas på att jag slipper drömma mardrömmar om otäcka män som gång på gång försöker bryta sig in i huset när jag är ensam hemma... Fan alltså, andra gången jag drömmer den där drömmen, fast denna gången var det inte riktigt lika läskigt. Första gången drömde jag att jag var ensam hemma, och någon öppnade ytterdörren, rusade in till mig & försökte våldta mig. Brutal dröm, I know! Skitläskigt var det, och den var så verklig också... Slutade med att jag sprang in till grannen och då vaknade jag. Kan även tillägga att jag grät när jag vaknade, och det har jag aldrig gjort tidigare av nån dröm.

Inatt drömde jag bara light-versionen; att någon försökte bryta sig in, men jag blev skitarg i drömmen och jagade ut den fega äckelgubben långt ut på gatan, skrek och betedde mig som ett psykfall gjorde jag och viftade med diverse tillhyggen, hahaha XD Så hoppas att jag skrämde bort honom från mina drömmar också nu ;) Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Veronica

"skrek och betedde mig som ett psykfall gjorde jag och viftade med diverse tillhyggen" HAHAHA fan vad jag garvade xD men läskiga drömmar, hurru! :'o det var kanske freddy krueger som hälsade på? :o

2009-11-14 @ 22:17:55
URL: http://outofview.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0