27 juni - hos que madre

2010-06-27 @ 18:02:21
1. I'm drunk, I suppose
Christopher sitter bredvid med en av kattungarna på köksbordet och nosar och gullar, mamma springer runt och ska fixa sig och jag har fem miljoner myggbett på benen sen i fredags. Midsommarafton blev en intressant dag som trots de ändrade planerna blev jävligt lyckade.

Först var det bestämt att jag och Sofie skulle vara uppe i Köpingsvik på Öland som resten av Sveriges befolkning på 80 % som väljer att sticka till världens tråkigaste ö under denna fyllehelg. Dock hade vi sjukt kul förra året (läs HÄR om vad jag gjorde då), men efter mordet som inträffade då så tog polisen i med hårdhandskarna detta året vilket betyder att chansen som minderårig att få festa utan att åka fast är minimal. Så tack, tack så jävla mycket för det!

Men sörj icke detta. Jag tog mig ut till Smedby till Frida L istället, käkade supergod grillad mat med hennes släkt och familj, och sen drog vi oss in till stan som var heeeelt folktom. Knappt en enda människa utom de vi träffade i vallgraven. Där satt vi någon timme innan vi åkte tillbaka till Smedby för att festa på Filip Magounakis herrgård med trevligt folk. Runt ett stack jag och Crippz hem till farmor och sov, och dagen igår var ett enda stort moln av värmebölja, huvudvärk och rökabstinens. JAG HAR INTE RÖKT SEN I FREDAGS, idag är det söndag och jag är lagom stolt. Det är ju inte svårt att sluta röka, haha! Fast jag ska inte göra det nu ändå, men fatta vad enkelt det kommer bli den dagen jag vill sluta?! Awesome!



Nu ska jag umgås med pojken, ha det bra i sommarvärmen! Kyss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0