4 juni - stadsmys med pinglan

2010-06-04 @ 10:57:54
1. I'm drunk, I suppose
Blev inte så mycket fotograferande igår... Vi var lite inne på att vi skulle åka och bada, men jag blir helt off när det gäller att bada på kvällen, fryser som fan och grejer, så vi skippade det helt och åkte direkt in till stan istället. Försökte hitta oss en uteservering med SOL men det verkar inte finnas särskilt många i Kalmar, och de som finns är fullproppade. Bistro till exempel, vart fan kom allt folk ifrån?! Krögers var det också helt smockat med folk på. Inte för att vi kommer in där (?), men ändå!

Hamnade ialla fall på Corner för en pommestallrik, och senare gick vi runt lite på stan för att kolla på folk. Träffade pappa som upplyste oss om att de hade gratis glass på Ben & Jerry's, vilket vi blev förvånade över då vi trodde det öppnade först imon! Men vi käkade glass, gick till slottet där det fanns massor av mysigt folk som vi avundsjukt glodde på när de grillade i parken, spelade kubb, drack öl och spelade gitarr, fyfan så mysigt! Sen ringde mamma och sa att hon och hennes väninna befann sig på Harry's, så vi drog dit och tog en Strawberry Daquiri under en timme innan vi åkte hem lite över elva. Sjuuukt mysig dag!


Jag med brorsan som är kameraskygg som fan...


Wunderbaaar!

Idag hittar ni mig i stan där jag troligtvis käkar glass i stora lass fram tills 19:00-tiden, då drar jag till Växjö och spenderar helgen med Frida!

Kommentarer
Postat av: Veronica

För det första: VAAA, HAR NI BEN & JERRY'S BUTIK?! Vad i helvete.. :( Här kan man bara köpa deras glassar på typ vissa mataffärer (y) Inte för att jag äter eller har ätit glass menee.. hahaha.



För det andra: Strawberry daiquiri är såååå gott! Mumsfillibapaaaah. Jag vill med ha nu ju, haha.

2010-06-04 @ 11:18:02
URL: http://outofview.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0