9 juni - tårta och krogen!

2010-06-09 @ 17:23:26
1. I'm drunk, I suppose
Jaha mina vänner, idag har det varit en händelserik dag. Jag invigde morgonen genom ett raseriutbrott på mamma pga en grej, vilket slutade med att jag drog på aggressiv musik, smällde i dörrar och slutligen gick ut på baksidan och kastade äpplen på förrådet. Tro mig, jag var vansinnig... Vid tvåtiden hade jag lugnat ner mig och gjort mig lite iordning, så drog in till stan i ösregnet (=failat hår, Gud tkr fortfarande inte om mig för helgens händelse... HUR MÅNGA GÅNGER SKA JAG BEHÖVA BE OM URSÄKT FÖR DET, Gud?! -.-). Gick till Bauer och träffade Christopher och lite annat muntert folk *känn ironin*, sen banken för att ta ut pengar och sen pundarbussen ut till Smedby som var knökfull med fyllon som skulle starta slagsmål i bussen och grejer. Säger då det, vilken värld man lever i.

Nu sitter jag ialla fall i värmen och lugnet hos Sofie och hon har nyss bjudit mig på tårta, inte helt fel alls vill jag lova! Blir till att fixa oss lite senare och sen dra in till stan och krogen, känns som att det kommer bli awesome! Jag är sugen som fan på en lakritsshot + en grön syrlig drink, ååh ge mig KM nu!!


Bjuder på en liten bild från förra årets Emmabodafestival då man var solbränd och hade jävligt smala ben!

Kommentarer
Postat av: julia

jag antar att jag ingår i "muntert" folk?

ah well, jag har faktiskt ingen anledning till att ens hälsa på dig känner jag. det är du som har visat att du inte vill ha med mig att göra, och då tänker inte jag försöka vara trevlig mot dig serru.

2010-06-09 @ 21:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0