15 mars - trött. trött. trött. trött...

2010-03-15 @ 13:09:08
1. I'm drunk, I suppose
Vaknade idag, duschade, åt frukost och började föna håret av gammal vana, men när jag började klä på mig insåg jag hur jävla trött jag var egentligen. Var likadant igår, gick dessutom och la mig vid tio så... Aja. Kände ialla fall inte någon större lust inför att sitta och underhålla massa barn hela dagen fram till klockan fyra idag, så jag ringde och "sjukanmälde" mig.

Och nu sitter jag här, med tungt huvud, förkyld-täppt näsa och fortfarande lika trött - trots fyra extra timmars sömn. Antar att man överbelastar sig med för mycket tankar på saker och ting....?

Ska gå ut och ta en cancerpinne nu, som tydligen har blivit en av mina nya belastningar utan att jag knappt märkte hur det kunde gå till. Lite tråkigt egentligen; man luktar illa, får ofräsh andedräkt, lungorna tar massa stryk, man kan få cancer osv. Men ändå gör man det? Dessutom är det dyrt. Fyfan vad dum i huvudet man är egentligen XD Men aja. Jag lär väl sluta ganska fort den dagen jag inser HUR farligt det är. Behöver bara bli tillräckligt skrämd först...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0