22 maj - grillmys på schemat

2010-05-22 @ 15:22:49
1. I'm drunk, I suppose

Åh så himla härligt med sol nu! Eller okej, jag erkänner att jag gnäller lite (och nu kommer jag bli mordhotad av alla soldyrkare, hur vååågar jag säga så efter den långa istiden 2010?!), men jag är verkligen inte värmetålig för fem öre och så fort det blir sådär steekande hett ute så man knappt kan andas då börjar jag gnälla... Men jag ska inte neka att jag faktiskt är lite glad också, haha man blir ju faktiskt mycket gladare så fort solen tittar fram.

Idag har jag sovit hos Sofie, och som vanligt besvärar jag alltid hennes sömn med diverse störmoment som jag tydligen gör när jag sover. Vanligtvis brukar det vara att jag kryper närmre och närmre med rumpan så jag till slut ligger PÅ henne och pressar in henne i väggen med min röv, hahahha! Inatt var det dock andra hållet, så hon hade vaknat 3 gånger av att jag hade knäat henne i hennes rumpa istället.... Jag säger bara det, jag är våldsam när jag sover!

På schemat idag står det såhär:
- dusch
- solning/besök hos farmor (denna punkten har jag inte presenterat för Sofie än men hon är nog säkert på)
- grillmys med lite folk här hos Sofie!

Kommer bli kalasnajs! Nu ska jag gå och umgås, pysshaaaaaaaaaai :*


Bjuder på en mysig vårbild från typ förra veckan, då jag, Sofie och Gustaf var ute och promenerade. Gissa vilken sko som tillhör vem...?

 


Kommentarer
Postat av: Tessan

JAG VET!

blå: amanda

leopard: sofie

röd: gustaf



who's the master????????????

2010-05-23 @ 22:35:54
URL: http://teresehaallgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0