20 november - grattis bror!

2010-11-20 @ 15:26:59
7. Lite bättre

Gammal bild från förra sommaren, semester i Köpenhamn

Tänka sig att min lilla bror fyller 13 år idag... Det kan man fan inte tro. Han kan vara sjukt omogen och är det oftast för det mesta, men emellanåt går det faktiskt att umgås med honom och ibland kan han slå mig med häpnad när man har ett samtal som faktiskt är vettigt. Lillalillalillebror, känns som att det bara var ett par år sen som:
  • du och mamma kom hem från BB och jag ville vara snäll mot dig och skänka dig en av mina leksaker; en låda med djur som hoppade upp om man tryckte på en knapp. Slutade med att jag skrämde livet ur dig, lyckad storasyster från första stund (y)
  • när jag gick i mellanstadiet och skulle ta med mina kompisar hem, slutade det alltid med att du stod naken i fönstret vid ytterdörren och vinkade åt mina kompisar, får fortfarande höra från en del "Kommer du ihåg när vi var små och din lillebror alltid stod naken i fönstret?"...
  • alla våra bråk vi haft. Kan inte minnas alla gånger vi har jagat varandra genom huset när vi varit ensamma hemma med järngalgar, toaborstar, bestick, saxar, pennor, softairgun-pistoler och jag vet inte allt - på blodigaste allvar.
Vi har varit ett jävligt bråkigt syskonpar och det är knappt så våra föräldrar knappt står ut med oss ibland, men man växer upp och idag bråkar vi inte alls lika mycket som innan. Så grattis på 13 års-dagen gubbeputtenutten, hoppas tonåren får dig att mogna till ännu lite till så vi kan sluta bråka helt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0