20 december - ännu ingen snö

2011-12-20 @ 21:50:05
1. I'm drunk, I suppose
Vill kräkas på decembervädret i år. Så jävla opepp på julafton så det är inte sant, ännu mer än vanligt liksom... Har inte gjort ett skit idag heller (ovanligt), haft katten efter mig som en svans hela dagen. Lillebror kom framåt eftermiddagen och vi var i affären och handlade lite åt mamma, sen käkade vi asgod potatisgratäng och köttbullar och mamma tappade en nyöppnad flaska julmust på köksgolvet så nästan allt rann ut... Härligt! Wordfeudat med brorsan och spelat andra spel på telefonen. Uttråkad till tusen!

Ge mig snö!




Bilder från tumblr


Förresten så åker mannen hem från Stockholm imon! Känns skönt på något sätt även fast det fortfarande kommer dröja tills efter jul innan vi ses. Men känns tryggt i hjärtat att veta att han kommer befinna sig inom rimligt avstånd och inte halvvägs upp i Sverige, haha!

Längtar tills det blir fredag och man kan börja aktivera sig inför jul, hatar att bara sitta hemma såhär och vänta och inte kunna ta sig iväg och träffa nån heller för man inte har råd... På fredag ska ialla fall jag och mamma ut på stan för lite julklappsshopping på varsitt håll (hej sista minuten) och sen ut till Coop och Maxi för att storhandla all mat, hem och köpa gran på Ica, göra iordning all julmat, göra gran-kladdkaka, OSV OSV. Ser fram emot det! Sen kommer troligen julafton bara vara en likadan tråkig dag med massa väntan som jag hatar, men ska troligen till farmor en sväng med så det kan ju bli trevligt trots allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0