21 december - julstämning? njaa..

2011-12-21 @ 23:05:44
1. I'm drunk, I suppose
Börjar få lite klarhet i vad jag ska köpa för julklappar till mina nära och kära nu... NEJ jag har inte börjat köpa julklappar än, haha stabilt med tre dagar kvar till julafton, men så kan det gå när pengarna kommer i sista minuten! Vet ialla fall helt säkert att jag får min lilla lön den 23e, så blir väl att handla några klappar då till familjen som är de första jag ska träffa, sen får jag ta Sofie's, Linda's och mannens julklappar i mellandagarna då mina pengar från Försäkringskassan inte kommer förrän den 27e ungefär... -.- Great! Menmen, kommer inte träffa nån av dem nu innan jul ändå så då gör det väl inte så mycket.

Har förövrigt börjat fundera på om man kanske ska använda nån av sina gamla klänningar i garderoben detta nyåret ändå... Jag orkar fan inte köpa nåt nytt för jag har så svårt att bestämma mig för om jag ska ha klänning eller nåt annat, och jag vet inte vad jag ska ha för skor heller så funderar helt enkelt på om man skulle köra på den svarta långklänningen jag hade förra nyåret när jag och Christopher var i Linköping, det är ju ingen här hemma som sett den mer än när jag använde den ute på krogen en gång i somras och det är väl knappast nån som minns det ändå... Detta är liksom tredje idén jag har angående nyårsoutfit så jag lär väl säkert ändra mig fler gånger. Men får jag presentkort på Gina i julklapp av mami (vilket jag med all säkerhet tror att jag kommer få), så kan jag ju kanske investera i en snygg kavaj på rean att ha till. En kavaj är något jag faktiskt velat ha länge men helt enkelt inte haft råd att skaffa mig. Något jag definitivt kommer använda resten av året också! Bättre än någon superglittrig klänning-sak som bara kommer hänga i garderoben i resten av mitt liv sen..

Vad ledsen jag blir om jag inte får presentkort nu, HAHA!


Kommentarer
Postat av: Monika

Jag har en tävlig uppe som heter "Julens Awesome" och jag vill att just du ska vara med! :D Denna gång utser jag 3 vinnare så större chans att vinna! :D

http://ttomtenissarna.blogg.se/2011/december/vinnaren-ny-omgang.html

2011-12-22 @ 00:34:20
URL: http://ttomtenissarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0