29 december - nya skor på gång!

2011-12-29 @ 20:56:15
1. I'm drunk, I suppose
Ni som följer min blogg vet vilken kärlek jag har utvecklat till Jeffrey Campbell's skor i modellen "Lita". Helt kär. Men de är ju så jävla dyra, liksom 1 690 kr för ett par skor är ju lite på gränsen med min ekonomi och då brukar jag inte ha svårt att spendera pengar på saker som jag verkligen, verkligen vill ha. Därför blev jag så glad nu när jag letade på nätet häromdagen och faktiskt hittade ett par JC-kopior, för "bara" 549 :- ! Mycket billigare än orginalet, och vem bryr sig SÅ jävla mycket om märken egentligen, helt ärligt? Ser man knappt skillnad mellan kopiorna och de riktiga så kan det faktiskt kvitta tycker jag.

Dock tvekade jag lite på skorna först, kollade upp sidan lite och upptäckte att en del haft problem med leveransen hos dem och att det tagit flera månader. Stod även att en normal leveranstid för dem är mellan 10-21 dagar och det är ju jävligt länge egentligen! Så jag vågade inte beställa förrän jag skickat iväg ett mejl och frågat hur lång leveranstiden beräknades bli på just de skorna, och fick till svar att de fanns i lager just nu och att det skulle gå snabbt. Satt på centralen och läste mejlet i telefonen när jag väntade på Sofie igår, så lite lagom spontant var jag tvungen att klicka hem skorna bara för de inte skulle ta slut! Så tänkte att de troligen hinner fram till min födelsedag den 1 februari, men jag fick redan nu ikväll ett sms från Posten om att paketet har kommit till dem och att det nu är ivägskickat till mig! Så har jag TUR så hinner jag få dem innan nyår. Det hade ju varit hur toppen som helst, liksom fixa nyårsskorna i sista minuten helt oplanerat haha!

Såhär ser de ut! 549 :- på Vivistyle.se

Jag förstår om en del tycker att de är skitfula, HAHA alla som jag visat dem för tycker de är hemska! Det tyckte ju jag med från början, men har man Tumblr och följer flera olika fashionistor så har typ ALLA Jeffrey Campbell's och så blir man väl lite miljöskadad av det antar jag... Och ta det nu inte som att jag själv anser mig som en fashionista (folk vill ju alltid missförstå!) hahaha, jag har helt enkelt blivit blind så ja, ni har rätt - det är jag som är konstig! XD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0