30 december - riot girl

2011-12-30 @ 01:32:11
1. I'm drunk, I suppose
Alltså det är så sjukt hur man kan återuppleva så himla många minnen från flera år tillbaka bara man hör en speciell låt. Minns när "emofilten" föddes, när jag ändrade mig lite i taget och helt plötsligt var jag väääldigt långt borta från den där blonda blyga tjejen som inte tyckte om att synas för mycket, haha! Det är så kul att tänka tillbaka på vad man lyssnade på musik, jag fullkomligen knarkade Tokio Hotel i månader i sträck! Lyssnade bara på samma album, om och om igen. Glodde alla jävla videor på tuben som fanns att hitta om Tokio Hotel. Sen kom Fall Out Boy in i bilden, sen Panic! at the Disco, My Chemical Romance, Lostprophets, Marilyn Manson, Sum 41, Escape the Fate... Och Kent, lite lagom annorlunda genre HAHA. Åh jag får såna minnen <3

Men det bästa är att starta en gammal låt med ett av sina gamla favvoband, så kan man fortfarande texten som att det vore igår. Har fortfarande massa MCR kvar på min iPod (tyvärr försvann nästan all min musik när min mp3 blev stulen och jag hade inte all musik överlagd på datorn pga den hade kraschat och var nyformaterad) som jag fortfarande drar på när jag åker buss eller tåg. Och även om det känns som att man tappat bort sig själv ibland, så är det ändå musiken som påminner mig om vem jag är.

Liten emofilt, 16 år
(har för övrigt fortfarande kvar mina första Converse som jag har på bilden, kan bara inte slänga dem. De har varit med om så mycket, har så mycket klotter på sig och jag bodde i princip i dem under ca 3 år!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0