4 december - längtar efter nåt som sätter mig ur fokus, om så bara för en sekund

2011-12-04 @ 19:03:54
1. I'm drunk, I suppose


Hade faktiskt grymt kul med Linda och Malin i onsdags! Tog en massa fula bilder när vi förkrökade och skrattade för glatta livet, slutade med att jag fick en sån jävla fyllehicka på bara 2 drinkar och som visade sig vara omöjlig att bli av med... Den återkom hela tre gånger under kvällens gång, så lite av mitt partyhumör förstördes tyvärr av det då jag både hade svårt att andas och prata även mellan mina hickattacker, men jag ska inte säga att jag hade tråkigt för det!


Såhär kul hade vi! (påminn mig förövrigt om att jag behöver klippa mig snart, OCH färga håret!!)

Nu planerar jag för fulla muggar inför nyår istället med Sofie! Blev så lycklig när jag fick veta att hon inte ska åka bort, så nu känns det lite roligare och lite mer värt att kosta på sig en ny klännig för i år! Hittade en sån dröm på Gina Tricot som jag först var tveksam till, men Linda och Johanna övertygade mig om att jag borde unna mig själv den eftersom jag levt som en annan fattig bonndräng de senaste månaderna. Så får bli nästa inköp när mina jobbarpengar dyker in, och nu är jag så jäkla nervös att den ska vara slut....

Nyårsplanerna är dock lite luddiga än så länge, men det blir troligen trerätters hemma hos Sofie, lagom partajande och sen fyrverkerier inne i Kalmar vid tolvslaget, och efter det är det öppet för andra planer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0