15 november - vad mina föräldrar borde döpt mig till istället och hur svårt det egentligen är att vara arbetslös

2011-11-15 @ 13:02:31
1. I'm drunk, I suppose



Hade de bara vetat för snart 20 år sen att deras dotter skulle vara ett sånt sockermonster, så hade de og döpt mig till Amanda Chokladen Flygt istället för Josefin som mellannamn.


Hatar att ha dåligt med pengar, det betyder att jag inte kan ägna mig åt att äta (som har blivit lite av en hobby). Men däremot så känner jag mig inte så frustrerat sugen på typ choklad, kladdkaka och sura godisar som man kanske kan tro - nu har jag varit utan allt sånt ett tag och har man väl kommit över den där tröskeln så slutar man efter ett tag att tänka på socker 24/7. Nu känner jag mig mer uppgiven över att det ekar så tomt i både kylskåp och skafferi på allt annat också. Och så blir jag sådär gaaalet sugen på en riktigt god, hemmagjord sallad med tonfisk, fetaost och spenat. Så jävla gott. Och att kunna göra en ljuvlig potatisgratäng med biffar. Men nu finns det inget sånt hemma, och tillgångarna är inte mycket att hurra över heller.


HAHAAA, såna otroligt klockrena kladdkakor - lätt att jag ska göra såna till jul! Hittade bilden på Tumblr.

På torsdag ska jag ialla fall till jobbcoachen, sen sova hos mamma och på fredagen ska vi fira pappsen som fyllde år förra veckan och brorsan som fyller år på söndag. Vet att jag har fått papperna från Försökringskassan nu också vilka jag ska fylla i när jag kommit till pappa, så inom 2 veckor kommer jag börja få mina pengar som troligen kommer landa runt 3000 i månaden. INTE ILLA PINKAT. Nä men asså det ska bli så jävla skönt. Har aldrig haft så mycket pengar innan, hahaha! Har ju aldrig jobbat och mitt studiebidrag låg ju bara på 1050 kr. Kommer känna mig så sjukt rik! Och det känns så skönt att man kan snudda vid bättre tider nu - min heminredning från Ellos som mamma betalade har kommit nu, och om två veckor ska jag börja julpynta för fullt. Vi kommer också få en bäddsoffa + soffbord av Christopher's moster, vilket kommer bli jättekul! Och är så härligt att veta att jag kommer kunna köpa julklappar till min familj, speciellt eftersom de hjälpt mig så mycket ekonomiskt. SKÖNT är ordet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0