21 november - storstädning och en traumatisk fläktupplevelse

2011-11-21 @ 11:40:46
1. I'm drunk, I suppose

Får väl ursäkta "offigheten".
Har haft fullt upp i helgen! Efter kalajset i fredags så körde pappa hem mig till Blomstermåla eftersom jag hade detta enorma paket med inredningsprylar som mami så snällt betalade! Tack snälla! <3 Och utöver det hade jag även en hög gardiner, juldukar och en dammsugare så det kändes som att flytta haha. Somnade på dirren när jag kommit hem vid 22:00 på mannens arm.

På lördagen sen var det storstädning av lägenheten som gällde! Fick till och med mannen att lyfta på sin lilla rumpa så han dammsög sin dator och dammade borta i sin hörna medan jag gjorde "grovjobbet" så att säga (dvs allt annat). Behövdes ju verkligen kan jag säga - har man inte haft en dammsugare på en månad så märks det rätt snart på både mängden dammråttor men framförallt storleken på dem. Herregud, de under sängen var stora som katter nästan hahaha! Men det värsta var nog fan köksfläkten. Det är en sån sak man glömmer när man städar, eller tänker att så noga behöver det inte vara denna gången.... Och den där fläkten var det äckligaste jag varit med om. Inte nog med hur den såg ut på utsidan, när jag lossade den och såg en hel hög med döda insekter inuti så blev det liksom bara för mycket, hahahaha jag trodde hjärtat skulle stanna! Men fan så fint den gick sen när den blev diskad.

Och igår då så tvättade jag hela förmiddagen. Känner mig mycket produktiv. Kunde inte låta bli att smygstarta med julpyntet heller, HAHA. Så ja, röda julduken är redan uppe i fönstret. Jag gillar't!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0