22 november - mornin' sunshines!

2011-11-22 @ 08:31:49
1. I'm drunk, I suppose
Är det nåt jag verkligen hatar, så är det att drömma om Christopher. Nu fattar ni säkert ingenting och ba "Amen det är väl trevligt att drömma om sin pojkvän!" men då säger jag NEJ, för i mina drömmar är min pojkvän alltid en bad guy! Jätteelak! Antingen så är han käftig och jättedum, eller så gör han elaka saker, eller så är han otrogen, och Gud vet allt vad mitt huvud snurrar till det ibland. Och så vaknar man upp med ett ryck och inser att det bara var en dröm, men så ligger man ändå och tänker jättelänge på hur elak han var i drömmen och så inser man att man på riktigt är lite arg på honom ändå, fast han inget har gjort. Tror aldrig jag har drömt en snäll dröm om honom, haha!

Bilder jag hittade igår när jag var hos min kusin Hanna!
Första bilden är då jag nyss fyllt 18 och släkten på pappas sida samlades hos farmor och firade mig. Älskar hur söt lilla mannen är med presentsnöre på huvudet. Jag ser bara skeptisk ut. Som om man luktat på en fis och undrar vems det var. Sen diggar jag att vi lyckats matcha varandra i svarta och lila kläder, samt svart hår. (kan ju inte sluta dregla över det faktum att C var svarthårig, han är fin nu med men jag har ju en liten kärlek till svart hår)


Andra bilden är från när Hanna slutade högstadiet och vi var där med en liten blomma osv. Här är mannen plötsligt blond (observera att detta var 4 månader efter bilden ovan) och använder skjortan som jag älskar men som han tydligen inte känner lika starkt för efter den gången av nån anledning. Och jag har enorma meloner. Och ett konstigt leende. Dessutom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0