30 oktober - borde nog söka hjälp (eller skaffa mig ett jobb)

2011-10-30 @ 02:26:21
1. I'm drunk, I suppose


Har drömt skitkonstiga och jättesnurriga drömmar inatt, och det enda jag minns är att det bara handlade om Jeffrey Cambell-skor. I typ, alla färger och mönster! Och så minns jag att jag tänkte för mig själv "imon måste jag googla amerikanska sidor så jag får se hur alla modellerna ser ut".

Antingen behöver jag söka hjälp, eller så får jag helt enkelt se till att skaffa mig ett jobb och det är snabbt som fan... För nu är jag totalt insnöad på detta - kan nästan jämföras med hur besatt jag var av The Sims i mina yngre år. Vet inte om jag har berättat om det, men för att göra en lång historia kort så var min Sims-period så galen att det under en ganska lång tid var det enda som mitt liv gick ut på egentligen. Jag ville inte göra nåt annat, bara spela. Och jag har liksom lite den känslan nu, så därför är det viktigt att jag faktiskt tar tummen UR RÖVA och söker ett jobb! VART SOM HELST, donken eller var som bara jag har råd att köpa ett par skooooor... Det enda jag kan tänka på just nu, haha. Får hoppas det lugnar ner sig lite när jag får hem mina Nelly-skor, som jag hoppas kommer på tisdag. Ja. Då lugnar jag nog ner mig lite...


Kanske inte riktigt så lugn och avslappnad....

Måste köpa ägg och kako imon också, kan inte vara utan nåt sött en enda dag till! Så får bli den hederliga gamla kladdkakan igen. Billigare än Marabou, har inte råd att slänga 20 :- på en tvåhundragrammare flera gånger i veckan. Nu ska jag kolla Grey's, och sen reprisen av Värsta Pojkvänsakademin som börjar 04:40 hahahaaaa. Ja jag har vänt på dygnet. Ja jag gillar det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0