4 oktober - [insert valfri rubrik]

2011-10-04 @ 22:32:55
1. I'm drunk, I suppose
Köpte en Monster-energidryck idag på Coop (de är ju så jävla goda), och jag har suttit och smuttat på den i typ fyra timmar OCH JAG MÅR INTE DÅLIGT?! Hur bra är inte detta? Måste betyda att det inte är lika mycket koffein i Monster som det är i typ Red Bull.

För er som inte vet det så är jag väldigt känslig mot koffein - dricker jag en kopp kaffe med mjölk så blir jag först snurrig och sen illamående i flera timmar, kan må dåligt en hel dag bara pga lite kaffe. Och energidryck är bara helt omöjligt om man inte dricker den jättesakt och utspritt under en hel kväll, annars reagerar jag som på en nikotinkick - blir darrig, yr, illamående och det känns skitobehagligt. Men Monster är ju så sjukt gott så idag kunde jag faktiskt inte låta bli, och uppebarligen går det ju bra när jag dricker sakta så nu är jag glad!



Har bestämt mig för att cykla till mamma imon och hämta mina underkläder som jag glömde, tog med en hel påse med smutstvätt dit när jag åkte från mannen som jag sedan tvättade, men när jag åkte från mamma igår så glömde jag underkläderna... MEN jag hade faktiskt några extra par i väskan, tänkte bara nämna det haha! Men imon måste jag som sagt åka dit och hämta dem. Och när man inte har pengar får det bli cykel, är ju en bit från stan i och för sig men känner för att utmana mig själv. Kommer dö som en svettig fläck på cykelbanan....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0