22 april - VOINE VOINE

2012-04-22 @ 21:45:15
1. I'm drunk, I suppose
Ojoj. Här var det dåligt med uppdatering! Men kan faktiskt berätta att jag har varit sjuuukt upptagen med allt möjligt. I veckorna är jag ju på Folkuniversitetet, och därför sover jag mest i stan hos pappa för att det blir billigast än att åka buss osv. Och så har jag inte haft datorn med mig heller, så därför det har ekat tyst som i en fängelsehåla här på bloggen!



Men vi kan ju ta en kort liten resumé av veckan som gått?

  • Söndags. Mannen kom hem - FINALLYYYYY ♥ Gos så in i bombens!

  • Måndags. Åkte till Folkis, sov hos fadern.

  • Tisdags. Samma som ovan.

  • Onsdags. Åkte till farmor för tänkte träffa C som var där ute hos sin moster, men då det var lite oklart om han kunde ses eller ej, så blev det utgång med Malin, Bettan, Anna och Amanda istället! Senare slöt även Zachy, Sötterman och Rasmus upp, och vi hann avverka både KM, Krögers, Bistro och O'learys innan jag cyklade hem till papput mitt i natta'.

  • Torsdags. Ledig från Folkis, vaknade tidigt och åkte ut till mannen i Smedby och spenderade hela regniga dagen i bäddsoffan med honom, sov 2 timmar, han fick en heftig mohawk-inspirerad klippning, lite käk på Max och sen tillbaka hem dit och sova.
    (observera att detta var andra tillfället vi träffades efter att han kommit hem från Stockholm, kärt återseende!)



  • Fredags. Myskväll med mannen i Blomstermåla.

  • Lördag. Chill-dag, plockade ner påskpynt och åkte sen till Kalmar för att möta upp Frida vid tåget för hon kom hem från Kanada efter 7 månader! Ohlord, I've missed that girl. Blir dejt på tisdag!

  • Söndag, idag. Inte gjort ett skit, mer än ätit ätit och ätit. Känner mig som en julgris nu haha!

 

Blir en tidig kväll ikväll, imorgon börjar min första praktikdag på Kallskänken och jag känner mig taggad även att man på något sätt kommer sakna Folkuniversitetet nu, haha! Näämen detta kommer bli kalas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0