1 augusti - Hansa med Frida

2012-08-01 @ 23:53:41
1. I'm drunk, I suppose
Drog till Hansa City med Frida idag efter jobbet, vilket var mycket trevligt! Fick verkligen hålla mig i styr för att inte låta mitt shoppingsug ta överhand. När man har mer pengar än man är van vid, så känns plötsligt inte 100 kr som en stor summa. Men jag klarade mig ut ur Gina utan att dra fram kortet! Men kommer troligen gå tillbaka snart igen för hittade åtminstone en tröja och en bh som jag ville ha, haha men den dagen den sorgen. Sen käkade vi lite på IKEA och pratade om bondage, dåliga magar samt om hur hon hade det på Emmabodafestivalen nu förra veckan. Fan, nästa år måste jag åka! Kände festivalångesten krypa när jag gick runt på jobbet faktiskt, haha men nu har jag ju ialla fall pengar. Det är mer viktigt just nu, och att jag kommer framåt i mitt liv. Men nästa år, då... Då!

Sen kom jag hem, tog skojiga kort med katten och ska nu hugga in på lite hallon-och blåbärspaj som jag svängde till igår. Måste bli bättre på det här med paj, de blir alltid så blaskiga och jätterinniga av bären när jag gör dem, och ändå så använde jag potatismjöl igår... Hm. Antar att jag får dra till med ännu mer potatismjöl om det ska bli nån lyckad paj. Ska bli paj-master. Kladdkake-master är jag redan, i alla kategorier!

Nu ska jag dra mig till kylen och sen sätta igång och streama Fråga Olle-dokumentären på Kanal 5 Play, för mina serier på datorn är slut haha. Länge leve snusket!


Knätugg.



Rumpsnusk.


"Cat,
I'm a kitty cat! And I dance dance dance and I dance dance dance!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0