29 augusti - trött som fan

2012-08-29 @ 21:30:05
1. I'm drunk, I suppose
Får ursäkta det lilla uppehållet, men har varit fullt upp hittills denna veckan!
 

Måndag: Folkuniversitetet. Sökte jobb på Telenor's kundtjänst för tredje (!) gången.

Tisdag: Folkuniversitetet. De från bemanningsföretaget ringde och sa att de gärna bokar in mig på gruppintervjun på Telenor's kontor. "Imorgon om det går bra?" säger hon för annars får jag vänta till oktober, jag tackar såklart ja. Spenderade hela kvällen igår med att skriva min presentation och knåpa ihop bra svar till frågorna man fick innan.
 
Onsdag (idag): Folkuniversitetet, skriva ut papperna och förbereda min muntliga presentation. Gick runt som en mungo i stan och rabblade för mig själv. Åt en halvgod smörgås på Kullzénska. Ensam. Väl på intervjun gick det väl okej antar jag, vågar inte ta ut nåt i förtid så tänker vänta tills imorgon helt enkelt då jag får veta hur det blir.


Känner nu för att tvätta bort mitt smink och sen bara PANG - stensova supertidigt. Har fått så svårt för att komma i säng denna sommaren, och jag är sån som blir helt slut om jag inte får mina 8-9 timmar liksom... 5 timmar per natt är på tok för lite, = zombie. Har dessutom tvättid imorgon kl 07:00 för det var den enda som fanns innan helgen. Behöver verkligen tvätta, skulle gjort det för mer än en vecka sen men har helt enkelt haft fullt upp med annat. Har typ två trosor kvar... Ska även plantera nya blommor på balkongen imorgon för de som är kvar nu är bruna kvistar och torr gammal jord - blä! Samt städa och dammsuga, också sånt som behövs göras men som inte hinns med...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0