17 december - HAHA när vi ändå kollar gamla minnen

2012-12-17 @ 08:09:02
1. I'm drunk, I suppose
Var inne en sväng igår på gamla bilddagboken, numera Dayviews. Har endast kvar den pga alla gamla bilder som sträcker sig så långt bak som 2007, och de få bilder jag laddat upp där det senaste året har bara varit reklam för bloggen.
 
Hittade ialla fall följande bild med bildtext igår... HAHA. Den är alltså från 2008/2009 någon gång (minns inte nu bara för det), men skrattade som fan när jag läste klart den. Vlka idéer...
 
 
 
 
 
"Nu undrar ni ju säkert;
hur hamnade jag i garderoben iförd full sovstass och min mammas vinterkängor med en bordslampa i högsta hugg, redo att slakta tomten?
(för jaa, han finns!)

Det ska jag berätta för er.
Vi tar garderoben först, och det var för att jag, Johanna & Manne gled in på ämnet "egobilder på toaletten" och hur fult det ser ut, och då kom jag med den briljanta idén att man kan fota i garderoben istället. Så jag och Johanna kom överrens om att vi skulle göra det. Jag väntar på Johannas del av avtalet....

Sen ska jag förklara min klädsel.
Och detta är alltså mina s.k "oömma kläder", som jag använder när jag färgar håret eller målar eller annat sånt där. Eller sover i. Fast just idag var det för att jag skulle bleka min jacka.

Och vad gäller leopardlampan i min hand och mammas vinterkängor...
Jag har ingen bra ursäkt för det."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0