18 december - maj gudd

2012-12-18 @ 20:41:00
1. I'm drunk, I suppose
Känns som jag varit igång helt sjukt mycket idag, haha knappt gjort nåt? Investerade ialla fall i julmust, After Eight, tvål och schampo idag på ÖoB. HAHA. Älskar när det är billigt. Kommer troligen fortsätta handla massa budgetmärken sen även när jag fått jobb, för många gånger så märker man knappt nån skillnad på produkterna. Fanns dock ingen med polkagrisdoft så fick bli med äpple/kanel. JUUUUL! Figge slog sönder min fina tvålpump i keramik förra veckan, så var ju tvungen att köpa en ful i plast nu innan jag har råd att köpa en ny -.- Bajs-Figge.
 
Nu ska jag tydligen gå och köpa chokladpudding åt mannen. Räcker uppenbarligen inte att vi har popcorn, mintchoklad, lussebullar, gott te, smörgåspålägg av choklad och fyra flaskor julmust hemma redan. Så vill han få det att låta som att jag är sockerboven här! HA! Jag, OM NÅN, kan faktiskt vara sjukt disiplinerad.så det så.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hur gick det med
Träningen då?;)

Svar: Den är på juluppehåll, HAHAHA! Nej men jag hade inte pengar att åka in tll stan så ofta som jag ville där förut så blev ett litet uppehåll. Och nu planerar jag att moffa upp mig så mycket under julen med all bakning så känns inte som så stor idé att lägga ner massa energi på de nu.... Ska dock återuppta det i mellandagarna är min plan!
Amanda

2012-12-18 @ 22:00:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0