10 januari - vuxenpoäng till mig

2012-01-10 @ 16:18:41
1. I'm drunk, I suppose
Och "mig'et" i rubriken ska ni idag uttala med ett tydligt iiiiiiiiii.

Japp, vuxenpoäng till mig idag! (nu kan ni uttala det som det ska uttalas) Jag har varit på banken och anslutit mig till Internetbanken. Sen satte jag in mina kontanter som skulle gå till skorna, och nu har jag kommit hem och nyss betalat min första räkning med min internetbank. Känner mig nästan lite stolt. Mannen föreslog att jag skulle rama in räkningen och hänga upp på väggen, fast det orkar jag nog inte.

Tänkte ladda upp en bild här men det ville visst inte så får väl vara utan då.

Nu har jag tuggat i mig de sista bitarna av min chokladkaka som jag hade sparat från igår, höll på att cutta upp min mage när jag nästan svalde folie. Är det sant förressten - att man kan skära hål på typ magen och tarmarna om man sväljer en jätteliten bit folie? Såg det på tvn nån gång tror jag. Tur jag hann märka det innan och spottade ut det då!

Idag var det förövrigt min sista runda till stan innan jag får mina pengar om två veckor. Jag har alltså gjort slut på mitt busskort så nu har jag Blomstermåla-arrest. Men det gör inte så mycket, jag har inte planerat nåt annat ändå så! Mer tid att blogga, tjoho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0