13 januari - HOLAAA

2012-01-14 @ 00:15:17
1. I'm drunk, I suppose
Äntligen går det att blogga! Vissa dagar är mitt internet slöare än det brukar vara, och då går det knappt göra nånting... Men nu går det ialla fall att uppdatera!

Ikväll skulle jag egentligen följt med mannen till sin brorsas familj, men har känt mig lite hängig sen igår och kände mig inte så pigg på någonting egentligen så jag stannade hemma. Däremot fick jag åka in till Kalmar ändå för jag skulle låna datorn/internet på Arbetsförmedlingen - som jag skrivit tidigare så hindrar mitt internet mig från att söka ett jobb på Telenor så tänkte att det troligtvis skulle funka inne på Arbetsförmedlingen då de rimligtvis borde ha snabbare internet än mig. Hann dock bara sitta där i knappt fem min innan en man kom och sjasade ut mig för de skulle stänga. Blev ju knappast klar med det jag skulle göra. Värt..

Så blev till att powerwalka för att hinna med tåget, från AMS ner till centralen i snålblåsten. Mina små fötter frös i mina tygskor, mina vantar låg hemma och mitt i alltihopa börjar det snöa som fan och blåsa ännu kallare. Tåget var nästan fullsatt, och hon som satt framför mig hela tiden hade flottigt hår och såg ut att hålla sig själv på tutten innanför jackan men jag hoppas att hon värmde handen i armhålan bara... Väl hemma har jag kollat på "Lilja 4-ever" som förövrigt var första gången jag såg, och sen fick jag ångest över filmen för den var så tragisk. Sen har jag fördrivit min tid vid tv'n. Jag är jättetrött egentligen men kommer liksom inte till ro. Ska nog ringa mannen innan jag somnar!

Har fördrivit de senaste dagarna med omänskliga mängder
Wordfeud. Såhär kan det se ut när mannen dröjer med sina ord...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0