30 januari - 3 saker jag hatar just nu

2012-01-31 @ 00:14:15
1. I'm drunk, I suppose
1) Min hy.
Alltså är det ödets ironi eller ?!?!? Bara för att jag satt här häromkvällen och skröt i bloggen om min fina hy så fick jag ju naturligtvis världens finn-attack typ bara dagen efter. Alla satt i mitt ansikte och vevade med finska flaggan, höhöhöhöhö... Nämen skämåsido - MAN SKA ALDRIG SKRYTA. Så typiskt när man kör lite egoboosting. Skit-hud.

2) Lök.
Gott som fan, men svider som fan. Hackade lök tidigare ikväll, och jag vet inte om det bara är mig det är fel på men det känns fan som att den osynliga-lök-gasen (haha, gas...) bara osar omkring i flera timmar, EFTERÅT. Är det så? För mina ögon har svidit som fan hela kvällen och rinner, öppna fönstret maybe..?

3) Min koffein-allergi.

Eller vad man nu ska kalla det... Men ialla fall. Känner mig så sjukt ensam om att inte kunna dricka något alls med koffein! Har aldrig träffat någon som är lika känslig som jag. Jag kan varken dricka kaffe eller redbull, trots att jag älskar redbull och mycket troligt hade kunnat bli en vardaglig kaffedrickare. Och vad händer om jag dricker något av detta då? Framförallt blir jag illamående och yr, vilket brukar hålla i sig ända tills jag går och lägger mig i princip. Har jag druckit "mycket" (typ som en hel, liten burk redbull eller en större kopp kaffe), så brukar jag dessutom bli darrig, få hjärtklappning och börja svettas, dvs det är en väldigt obehaglig upplevelse. Typ som en nikotinkick, fast väldigt många gånger värre. Not so pleasant.



Bildmontage från random google-bilder

Kommentarer
Postat av: Frida

Well, I feel your pain, dear. Dricker jag vitamindryck med to microskopiska mängder koffein ligger jag dubbelvikt med näsan mot golvet sen. Haha, sucks to be us! :P <3

2012-01-31 @ 06:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0