4 januari - shoes are a girls best friend

2012-01-05 @ 01:29:20
1. I'm drunk, I suppose
Här har ni då alltså mina tjusiga Jeffrey Campbell-kopior! Kan börja med att berätta att detta är de bekvämaste högklackade skorna jag någonsin ägt. I och med att platån är så hög så känns knappt att man har höga klackar, det känns absolut inte ansträngt och jag kunde gå i flera timmar igår i dem innan det började ömma lite i fötterna, men då var det mest i musklerna på ovansidan av foten och i hälen, och inte under själva fotsulan vid tårna som man brukar få ont i ganska snabbt när man har höga klackar. Jag hade på mig dem i ca fyra timmar, och då var den allra mesta tiden ute på IKEA. Och hör på detta - man kan gå på kullersten med dem! Hur fantastiskt är inte det?

Utseendemässigt så tycker jag att de liknar Jeffrey Campbell's Lita ganska så exakt, förutom klacken då som är något grövre på JC-skorna och att dessa är i plast och inte i trä som det är på orginalet. Kvalitétsmässigt så skulle jag tippa på att orginalet håller högre standard (såklart med tanke på det höga priset) och att dessa troligen inte kommer hålla lika länge som ett par äkta, men då får man ju tänka på att de är ett plagiat och att man får det man betalar för. Jag kan bara säga att jag är så JÄKLA nöjd, och tummen upp för den snabba leveransen! Endast tre arbetsdagar tog det och då stod det ändå 6-21 dagar leveranstid på hemsidan. Rekommenderas starkt för de som inte känner att de vill lägga saftiga 1690 kr på den äkta varan, men det är ju en smaksak såklart!





(Har ju använt dem lite nu så det är därför de är lite skitiga på sista bilden)

Klackhöjd: 13 cm (4 cm platå)
Utsida: Mockaimitation
Storlek: 37 (jag har normalt sett strl 36 i klackar, men eftersom dessa inte var så höga så chansade jag på en storlek större så jag får plats med en sula i och då sitter de perfekt!)

Finns ju såklart mer infovivstyle.se om skorna, men tyckte jag kunde dra det grundläggande lite ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0