9 januari - jag har visst twitter?

2012-01-09 @ 01:07:11
1. I'm drunk, I suppose
Upptäckte idag när jag kollade min mejl att min kusin tydligen lagt till mig på twitter, som jag glömt bort att jag hade. HAHA. Stabilt. Aja den får väl vara kvar, lär säkert börja med det nån gång så lika bra att ha kvar mitt account för jag orkar inte ta bort det... Har förövrigt inte fått nåt svar från supporten på Vivistyle.se angående mina skor och hur jag ska göra med returen. Har fram tills på torsdag på mig att betala, men jag vill ju inte betala om jag ändå ska returnera liksom... Får väl vänta tills imon och se, annars får jag väl ringa till Klarna och fråga hur de tycker jag ska göra. Dåligt att man inte får tag i företaget när det handlar om såna där viktiga grejer tycker jag.




Längtar förövrigt lite tills jag ska iväg till stan nästa gång, är så kär i mitt läppstift så det är inte klokt! Kan däremot inte använda det när jag är med mannen, för att:
1) Jag får inte pussas.
2) Han tyckte jag fick ful färg på tänderna (tack, jätteschysst!)

Så får väl åka in till stan ensam nån dag. Behöver ändå åka förbi banken så jag kan skaffa mig internetbank, och även betala skorna om det nu blir så att jag får betala dem ändå. Förlåt för skotjatet. Det är bara sånt som stör mig just nu.

Ska försöka knåpa ihop ett snyggt personligt brev till ett ev. jobb också, men det får vänta tills imon för nu är jag för trött. Ska glo tumblr i några år nu innan jag somnar, natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0