1 mars - skrutt

2012-03-01 @ 19:07:42
1. I'm drunk, I suppose
Blir så sugen på att fotografera så fort jag blir ensam - kan på ett sätt sakna när jag bodde hemma hos mamma och stängde in mig i mitt rum all tid som jag tillbringade hemma i princip, för då fotade jag så himla mycket. Nu ligger systemkameran hemma i Blomstermåla, så typiskt att man inte tar med den men jag ska ju bara vara borta tills på lördag så såg ju ingen idé i det... Aja, så kan det vara!


Idag la jag upp lite kläder som jag inte använder på facebook-loppisen, och har redan sålt en klänning och en kjol. Hon som köper kjolen kanske var intresserad av en annan kjol som jag la upp med, så har ingen köpt den innan lördag då vi ska träffas så skulle jag ta med den med. Känns nästan vemodigt på nåt sätt att göra sig av med den kjolen, min fina svarta emo-tyllkjol som jag i princip bodde i det första året på gymnasiet.. Men jag känner att jag utvecklats i min stil så den känns inte som jag längre, och kan man tjäna pengar på det så kan jag ju lika gärna sälja den liksom. Och så kan jag köpa nya grejer till min garderob, behövs en liten uppdatering nu inför våren och sommaren känner jag!


Liten emofilt 16 år med favoritkjolen varje dag, tillsammans med det obligatoriska nitbältet... Minns hur naken jag kände mig de fåtal gånger jag glömde nitbältet hemma när jag gick till skolan, kändes ju inte alls som jag! Hahaha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0